ingen har väl missat?

ATT BROMMA FU19 FÅR SINA FÖRSTA
 GULD FFS
VI. ÄGDE. DOM!

Lär känna oss..

119138-257

KRIS

kris!

Eftersom mötet i göteborg inte blev av får det bli här.


/ BERTIL  JHONSSON (det är så det stavas. Rudde FÖR FAN!)

Veckans lika som bär

supersizeme

veckans "vi minns"

En Orm
image254



För er som inte förstår kanske "Sanne Silikonbröst", "Malin Mallig" ringer en klocka?



la musica


Lagkväll

ÄNTLIGEN!
kommer det lite bilder från lagkvällen som arrangerades av Sanne.

De närvarande var Paris Hilton (Marie), Posh Spice (alex), Victoria silvstedt (emmy), Britney (Malin) Baby spice (märta) Supermannen (lovis) Frenchy (sanne). Kvällen bestod av en massa singstar, pizza, cheesecake och skratt. Ett riktigt bra initiativ av Sanne!

image246image247
image248image244image245

SM

Vi samlades vid spottkoppen, fredagen den trettonde april för att ta tåget till härliga göteborg! Och tågresan gick väldigt fort! Lite godis, lite tidningsläsning, lite gossip med laget.
Lite stela klev vi av och släpade våra tunga väskor till spårvagnen, och planerade inför mötet med företaget!
Jack, den nya livvakten var arg och manlig, anki, ekonomiansvarig älskar pengar och ligger med chefen, samtidigt som Leo inte kan skaffa en städare, fast han var i polen! hur svårt kan det vara? chefen ringde 118 118 och fick en på en gång! Hjärta svetlana!
Iaf. Skolan var gigantisk och vi placerade ut våra blåa luftmadrasser så fort vi kom in i klassrummet. Vi åkte ju tillsammans med 92orna, som skulle spela den öppna klassen i SM. (dvs dom som inte lyckades kvala in)
Sen var vi hungriga, så vi delade in oss i matgäng, några gick till McDonalds och några tog en kebab! På McDonalds hände det lite smått och gott. Sanne försökte övertala kassörskan att Malin visst kunde handla med sitt kort utan legg eftersom "Kolla på henne, hon är ju så söt!"
Efter McDonalds mötte vi upp de andra och gick en promenad. Väl tillbaka i skolan blev det madrass pumpning (varje madrass blev i snitt pumpad 2ggr eftersom alla var trasiga..)
     
Lördagen började vid 7,vi var ganska tidiga i hallen, så vi satte oss på läktaren och väntade på att det hela skulle dra igång, då ola kommer och berättar att alla lagkaptener ska gå til c-hallen.
Så Sanne gick dit, "och av någon konstig anledning har alla ställt sig i en stor ring, och ingen säger något! alla bara står där och tittar sig omkring! andrea och jag stod och garvade typ! :) Men sen kom en snubbe och ropade upp alla lagen och så ställde vi oss på en lång rad och fick skyltar med våra lags namn på. Paradmusik gick igång och vi tågade in framför en fullsatt läktare, som representater för vårat lag! Coolt! " Sanne fick alltså gå på en parad med en namnskylt in i hallen då pompig musik spelades!
Efter det ansågs SM som öppnat och vi tog oss till planen där vi skulle spela, kom överens vilka som skulle bläddra och skriva protokoll. Vi spelade sedan mot Hylte, Kungälv och Falköping. Matcher som tråkigt nog alla slutade med 0-2.  På lördagen var det dessutom kval för Idol i huset brevid hallen vi spelade i. Sanne, Marie och Sara försökte kvala men det var folktomt.. attans..
På kvällen åt vi på en ganska lyxig resturang (pizza 130 spänn,) Väldigt nice även om vissa bangade för Donken..

Söndagen var ännu tidigare än lördagen, halv sex fick vi gå upp. Men vi hade matchstart tidigare än 92orna så eftersom vi gick tidigare så fick de stanna kvar och städa! fniss..
 Mellan skolan vi sov i och hallen vi spelade i var det ca 2 km, sträckan var okej när man endast ba träningsbag men att gå med 2 resväskor är desto jobbigare. Därför bestämde sig Sanne, Sara, Malin och märta för att ta taxi dig. 68:- gick kalaset på och oj vad glassiga de kände sig när de kom fram till hallen.

Vår första match var väldigt bra och väldigt jämn, men slutade bittert nog med förlust! Nästa match mot vännäs (var enkel och vi ägde! mm! :)  Så slutade SM med en till jättejämn och väldigt rolig match mot team valla, och den vann vi. nästan! hah :)
Snabb dusch och så kollade vi på pojkfinalen som var väldigt jämn den med.
Vägen hem var tröttsam men vi var ändå ganska nöjda med helgen, och saras mobil är fylld med bilder. Dom kommer sen! Det ballaste på resan hem var nog Bistrovagnen. Det var fett drag där. Folk langade vatten tom.!

Vi slutade på en 14 plats, tråkigt att vi inte lyckades komma bättre, när lagen inte ens var så mycket bättre än oss själva. Men det viktigaste är att vi hade roligt : )

image250image251image249image252image253

tick tack..

I skrivandets stund är det bara 3h och 40 minuter tills tåget går till Göteborg och SM!! Vi hoppas alla att det ska gå jätte bra och att ingen glöm knäskydden eller skorna! Denna resa ska blir grym!

lagfoto 07

ett mirakel?

image243

Var det fler som fick detta mail av john? :O

veckans lika som bär

malin d?sara d?
kate moss


Kate moss? Malin? Sara?

bildanalys

dags för en bildanalys!
bildanalys

Vad viskar malin till emmy?
Varför går märta och alex iväg?
Vilka möter vi?
analysera mera!

Glad Påsk

glad p?ski

Glad påsk Världens bästa Bromma Fu19!

Emmy 16 bast!

16 baaaast

Emmy, Slem, Kungen, Vickan Silvestedt, Carola... listan kan göras lång!
men GRATTIS PÅ DIN DAG!! Laget vore inget utan denna slemmiga typ!

veckans "VI GILLAR!"

kundvagn
Eller ska vi säga, Johan gillar?