gott nytt år !



Mitt första inlägg, fett stolt. även om det inte är värsta grejjen, aja,

GOTT NYTT ÅR TJEJJER!

rip Josephine

rip

Känner ni igen tjejen på bilden? Det tror jag nog, för det här är Josephine från Spårvägen.
Den 19/12 var Josephine med om en olycka om miste livet. Även om vi kanske inte vet så mycket om Josephine så kan jag tänka mig att spårvägen är som en stor familj, precis som vi. Och jag kan iallafall inte tänka mig att förlora en familjemedlem ur bmafu19 familjen. Därför går massor med stöd till spårvägen, och alla anhöriga. Hoppas att Josephine får vila i frid. Och om hon inte kan göra det så kan nog gud eller jesus eller någon annan där uppe behöva några baggertips.
R.I.P / Bromma Fu19 och resten av bromma vbk.

news!

Anledningen till att det varit rätt tomt på inläggsfronten den senare tiden är eftersom jag Malin inte har någon blogglust just nu. Jag har inte bloggat på en månad och det kommer nog vara tomt ett tag framåt från mig. Sen kanske det kommer tillbaka!

kramizz

JULLOV!


hasselhoff




god jul

I had everything that money could buy.. but freedome.. I hade none!



veckans spelare

malleballe

Denna veckas spelare är: MALIN!
och vad vet vi egetnligen om malin? Ganska mycket faktiskt, malin var med ganska från början och har alltid varit en glädjespridare i laget, känd är hon för: sina småskirk vid block,smash,bagger,finger, (osv) malin rapar av äpplen och älskar gossip. Malin vet alltid vad som är på g.
Så även fast Malin är en väldigt omtyckt en så förstår nog
de flesta att det är ändå inte anledning nog att bli utsedd veckan spelare.
Men framförallt så är det för att Malin har slitit som ett djur för den här bloggen, Malin är grundaren och jag tror att vi alla kan vara överrens om att bloggen är en av vårat lags största
framgångar! Det är sällan man ser våran Malin sur, och det faktum att hon är väldigt fotogenisk
gör saken bara bättre! Malin, du är helt enkelt denna veckas spelare.
Grattis! :)


bloggtroka, igen ? :O

det har varit lite av en bloggtorka nu igen, men det har inte riktigt funkat att logga in.. kansigt!
vi ber om ursäkt! Jag ska precis skriva veckans spelare, puss på er!

B-day

sssssssssssss


                                                                                                       10/12 2006

                                                                                                   THE BLACK DAY

match 10/12

Det känns inte alls kul att blogga om matchen! Vad hände egentligen?
bromma förlorade mot ethiopiawit och det var skit. Men nu glömmer vi den här matchen. Nästan så att man borde radera inlägget, fast det gör jag inte.

INBJUDAN

we want you!

Detta är en oficiell (heter det så?) inbjudan till våra gamla tärnare, och deras barn!
Vi lyckades inte hitta bilder på alla, men alla är välkomna. Självklart!
Var? Medborgarplatsen, forsgrenska!
När? Söndag 10/12 -2006
Hur? Vi vill helst att ni ska överrösta ethipowaits hejarklack!

VÄLKOMMEN, FFS!

// Bromma fu19 (när blev vi så stora egentligen?)

vart är "spöket i hallen?"

För inte så längesedan misstänkte vi ett "spöke i hallen", konstiga saker hände utan förklaring. Men det har varit tyst sedan ett tag tillbaka nu..

  • Någon har bankat på dörren vissa måndagar, och det har inte varit korsdrag, utan ett hårt slag, som om någon sparkade på dörren med all kraft i världen!
  • Kisset i hallen! En gång när vi hade lördagsträning utan tränare (inte så lysande) så var vi ganska trötta och på tattarhumör, vi gjorde en böghög, och när vi reste oss upp från högen var det vatten (kiss?) på golvet. Ingen av oss var blöta (fast vi hade legat där en sek. tidigare) Vi stannade kvar riktigt länge och försökte komma på en förklaring. Men vi kom inte på nåt! Ingen vattenflaska i närheten eller något!

Så vad har egentligen hänt? Vem var spöket? Vart har han/hon tagit vägen? Kan detta ha något att göra med att nätet och kundvagnen mystiskt försvann och sedan kom tillbaks?

Mysteriet i alivkshallen fortsätter...

kisset i hallen <--- kisset i hallen


Veckans spelare

119138-66

Helena (men shit, efternamn?)
Helena bestämde sig för att börja hos oss eftersom att hon inte kände att hon utvecklades i sitt förra lag, solna. Helena har inte gått hos oss särsilt länge, och det första intrycket alla fick
var nog längden. Helena är 185cm och älskar det! Skitcoolt!
Med sin längd och inställning har Helena väldigt goda förutsättningar att
bli sjuukt jävla (ursäkta spårket) bra.
Så varför blev helena veckans spelare? Jo; det är några som har
provat på att komma in i vårat lag, vi hade en hysteriskt finttrig tjej som höll en träning, en läspande liten tjej som vi inte vet vart hon tog vägen, och några till som bara har kommit nån gång.
Så helena har överlevt! Hon är kvar i laget och är accepterad! Något som väldigt få har lyckats med, men Helena har alltså gjort det. Hon är medlem i bromma fu19s stora familj. Grattis! :D


lagfoto

Jag tror att det är dags för ett nytt lagfoto! Vi har inget med de nya tränarna! sjukt, egentligen! Visst, vi har det där i norrköping, men man vill väl ha ett med matchtröjor på och lite mer orginellt och så?
Nu när vi har fått tillbaks matchtröjorna också. (tack amandas mamma, igen. seriöst. hallelujah.)
Så vad sägs som söndag, precis innan vi spöar skiten ur ethioplala, så att vi inte är så svettiga? Vi vill ju behålla mottot (?) varför är vi så snygga för?

Här är några gamla lagfoton!

smkval mars 06119138-118lovisa står för byxorna, stenhårtlagbild? nja, inte riktigt

<3


Spelarmöte

Idag var det spelarmöte, vi hade kallats för att diskutera den bristande närvaron på träningen. Stämningen ligger inte på topp i laget just nu och folk har blivit dåliga med närvaron. Anledningen till den bristande närvaron kom vi inte fram till men känslan är att flera i laget inte är så taggade just nu. Detta är inte bara tråkigt för de i laget som fortfarande tycker det är jättekul utan även för tränarna som tar av sin tid och tränar oss. De får ingen lön, de skulle lika gärna kunna vara hemma men ändå tränar de oss! Inte är det särskilt kul att lägga ned sin tid på något som folk inte närvarar vid.

Min känsla är att det finns mer som kunde ha blivit sagt på mötet men som inte sades. Vi har inte kommit fram till en lösning eller en orsak och vi får bara hoppas att vi blir taggade igen till efter jul (i tid till sm).

 

news!

119138-115

De som varit på besök på damtoaletten har troligtvis märkt att toapappershållaren har strulat, den har inte fungerat som den ska och locket faller hela tiden ned. Detta är nu åtgärdat med en ny toapappershållare! Bra initiativ!