Fin dikt av emmy

Emmy har knåpat ihop en jättefin dikt i brommas ära!


Bromma är BÄST
Utan oss, ingen FEST
Kungen o drottningen är vår specialitet
Men det är bara vi som vet
I nyköping var duschen igång
och vi dansade till SATISFACTION hela natten lång
emmy kissar i en "potta"
men folk undrar varför hon ingen rumpa blotta
Bromma varje da'
ni andra kan dra'


MADE BY SLEMMY <3


PÅ PRISPALLEN!!!

119138-38

Kungälv 2006, året då Bromma Volleyboll kom på prispallen! Efter två dagars spelande och bara en enda förlorad match (semi mot södertälje) så kom laget på en tredjeplats!!

KUNGÄLV 06

Vid halvfyra tiden bar det av till kungälv fredagen den 27 oktober. Det var en trupp som bestod av Marie, Märta, Malin, sanne, sara, hanna, amanda, lovis och alex. Vi åkte till kungälv i sannes minibuss och i olas bil, i båda bilarna var det full fart med ordentligt pump till bla. satisfaction, the egg och cascada. Middagen intogs på donken. Vid halv elva kom vi fram till skolan, och våra misstankar blev bekräftade.. det var fina skolan! Så fort vi kommit in i rummet kopplar amanda in sterion och pumpar satisfaction på högsta volym! alla börjar pumpa med överarmen (utom malin som bangar..). Efter en tillsägelse av kungälvfolket så blir det nattning, dock är vissa mindre glada än andra då de inser att deras luftmadrasser har hål..

Lördagsmorgonen börjar med en ordenlig sovmorgon då matchstarten var sen!
 Första matchen var mot spårvägen21, och vi var nog lite nervösa i första setet för det var ganska jämnt :O Men i andra set tog vi dom som vi brukar!
Efter det var det lite vila och sen skulle vi möta Veddinge, som spelade sin första match, så vi hade ingen aning om hur bra dom var, men ett jämt första set slutade 30-28 till veddinge, sidbyte och i andra set blev resultatet 25-20 till oss!
Lunch efter det och efter ett missförstånd eller nåt fick vi köpa lunchen själva, så vi körde olagligt som fan iväg till maxi och köpte mackor, youghurt och pastasallader och åt i maxi! Där en fågel ville vara med och festa med bromma! (rip, för hen är säkert död nu, stackarn hittade förmodligen inte ut!)
sen åkte vi tillbaks till hallen, spelade en kass match mot jutul som vi vann, och de flesta trodde att vi hade vunnit gruppen, men icke sa nicke! Spårvägen var tvugna att spela jämt mot veddinge! Och vi skulle döma!
Först räknade ola och  johan ut att spåret var tvugna att få 18 poäng i båda seten, och jag (sanne) kan säa att jag trodde inte att de skulle lyckas, men spåret spelade en riktigt bra match, och första set blev.. 25-20 tror jag, så vi pustade ut lite, nu behövde de bara få 15 poäng i andra set, men nervositeten var klart där och själv så satt jag och bläddrade, och jag har aldrig varit så glad att få ge poäng till spårvägen!
Sen sa jag till amanda att springa och hkolla med ola om det var 15 poäng som de var tvugna att få, men det var det inte.. det var 10! Men det kändes som att spårvätgen hade 8 poäng i en evighet! men sen, till sist så fick de sina tio poäng och bromma jublade!
Spårvägen vann dessutom det setet sen! :O
när vi sen skulle åka hem till våran FLASHIGA skola regnade det som tusan! Men vi övertalade busschaffören(cred till lovis) att köra oss lite närmre skolan, men vi sprang genom regnet och vart dyngsura! men det gjorde inget, eftersom att vi hade vunnit gruppen! :D

Så på kvällen var det inga problem med taggningen till att fira! Vi drog till pizzerian som vi brukar äta på och njöt! På pizzerian var det några konstiga göteborgare som typ knackade på dörren när (vem var det.. hanna?) var på toan! var de typ lite dragna eller?
Sen när vi kom hem till skolan igen så var det lite segt, men sen drog vi fram stereon och då var dett BROMMA INDA HOUSE! :D alla kollade på, förmodligen avundsjuka på att vi hade kul och inte de! :)
De små burkarna jack och turbo ville säkert vara med också, men de var lite sura på amanda för att hon sa "Med den mustachen i din ålder?!" men de gillade nog mig; "för dig är jag blatte, baby!"
Sen satte vi oss i mitten och lekte den nya leken "vi äger dig!"
 
Sen var det dags att sova, och hanna säger: "nu är alla bra-less! vi har en slag gemenskap här"
så nu är kungälv: The hoods of the bra-less sisters!

Eftersom att malins madrass gick sönder fick hon sova med misg och märta, men då säger märta; "malin, snälla, du får inte jucka!" så malin säger till mig: "jag juckar på märta och du juckar på mig"
hahaha sjukt! :D

Morgonen därpå fick vi gå upp 20 över 6, men ganska många glömd att ställa om klockan, vaknade på morgonen och fick lite panik, men det var lungan! Vi skyndade oss ganska bra, men fick stressa lite till frukosten och äta ganska fort för att hinna med bussen! Men sen när vi kom till hallen fick vi vänta utanför i en halvtimme! inte så kul! PLus att det var en kråka som typ väntade på att vi skulle dö. (eller hur amanda?)
Men sen kom vi iaf in i hallen och skyndade oss med att värma upp, men efter kanske 45minuters uppvärmning får vi veta att vingåker inte kommer, så vi vann den matychen med 25-0 25-0 kanske lite tråkigt att inte få spela, men som hanna sa: "hellre vinna fult, än förlor räligt" (obs! inte så seriöst!)
Så vi fick vila och äta lite till innan mötet med södertelge, som var väldigt jämnt, vi behövde bara ta ett set för att komma till final, men det gick inte hela vägen, attans, men vi var glada ändå! så glada att vi tackade med en kullerbytta! :D Vi var glada eftersom att vi skulle få sepla brons-match i den stora hallen!

Så mat och uppvärmning, sen var det bronsmatch för bromma. helt otroligt! Och vi tog det! vi vann! glädjetårar och liten böghög, men mest kramar och skratt!
Sen stod Bromma volleyboll fu19 för första gången på prispallen, hukade oss ner och tog emot medaljer. ÄNTLIGEN!

fett lätt-mjölkskvätt!
fett soft-vindsloft!
fett skönt-ljusgrönt!
fett chill-pill pill!

men fortfarande har vi inte lyckats svara på frågan... varför är vi så jävla snygga?











119138-36
119138-34
119138-33
119138-32
119138-41119138-40119138-39

fina skolan!?

i mejlet som ola skickade ut så stod det att vi skulle bo i Mimers hus, söker man på det på google så kommer denna sida upp: http://images.google.se/images?hl=sv&q=Mimers%20Hus%20&sa=N&tab=wi
jag tycker att bilderna är väldigt lika den skola vi bodde i första året.. inte sant?

tänk om.. vi ska BO I FINA SKOLAN IGEN!!!


imorgon smäller det, jey!

endast 2 dagar nu tjejer!

Idag är det endast två dagar kvar, och just nu vet jag att bromma fu19 kämpar mot spårvägen, själv sitter jag hemma och är sjuk.. fortfarande! :/

men iaf, här är typ resultaten från matcherna förra året...

Gruppspel    Bromma-Holstad 1-1  (25-17, 20-25)
Gruppspel   Arvika-Bromma 1-1  (12-25, 25-11)
Gruppspel    Bromma-Vallentuna B 0-2  (16-25, 21-25)
9-16 pl 1     Bromma-Jutul 2-0  (25-12, 25-12)
9-12 pl 1    Bromma-Kolberg 2-1  (25-14, 24-26, 10-5) 
9-10 pl     Bromma-Arvika 0-2  (20-25, 18-25)  

Så vi kom alltså 10 förra året, kanske inte så jättebra? men vi vann ändå ganska många set, vi hade kanske lite otur i gruppspelet? Jag kan fortfarande inte förstå varför vallentuna och sollentuna inte är anmälda i vår ålder, i år.. visserligen är det ju trevligt att möta nya lag och så.. men.. hmm..

aja, bromma är bäst!






3 dagar kvar :O :D

Idag är det bara tre dagar kvar tills vi åker! Det är typ ingenting! :D wwiiiieee

här är alla lagen som är anmälda i år,i 6manna åldern, men... det finns inte vallentunalag i vår ålder? hmm.. ?

6-manna

PU19
(89/90)

PU17
(91/92)

FU19
(89/90)

FU17
(91/92)

Moheda

Kungälv

Koll, N

Kungälv

Södertelge

Värnamo

Spårvägen

Förde, N

SVK C

Södertelge

Askim, N

Ljungby

Vingåker

SVK 1

Vingåker

Moheda

IL Jutul, N

SVK 2

Spårvägen

Värnamo

Holstad, N

Vingåker

IL Jutul, N

Svedala

Askim, N

US Cagnes, Fra

Holstad, N

Södertelge


IL Jutul, N

Bromma <3

Södertelge


Holstad, N

Veddige

Spårvägen


Halmstad

Södertelge

Sollentuna


Smålandsstenar


Sollentuna


Skjeberg, N


Sollentuna




Vingåker




Bleket




Koll, N




IL Jutul, N




Holstad, N




Göteborg




Karlstad




Askim, N




Askim, N




Gislaved




Hestra




Smålandsstenar




Vallentuna




Vallentuna

7121026

hoppas vi får sova i den där fina skolan! den är såå mycket bättre ;) 
kan man kanske kolla det någonstans?

FUNKTIONÄR 23/10

Hej! nu är jag (malin) nyss hemkommen från funktioneringen med märta som ägde rum idag i forsgrenska. Vi tycker båda att det är riktigt dåligt att ingen kunde ställa upp nu när sanne var sjuk, förste dommaren blev lite sur då vi inte hade någon förstedommare tex. Om någon är sjuk så borde man ställa upp.Dessutom var vi lite dåligt förberedda då vi inte visste vad det innebar att vara sekriteriat (typ nätansvariga !?)
 
Matchen var mellan Bromma och Lidingö (äntligen får vi göra upp som är bäst och fiiinast :P) och den blev en 5 setare (zZzZ) där lidingö vann. 2½ timme dessutom.. Medan vi skrev hade vi en man brevid oss som studerade hur man skrev ett protukoll, tydligen skulle han sitta i sekriteriatet matchen efter. Då någon av spelarna gjorde ett misstag sa han "nej!" hela tiden, dessutom bjöd han på godis : ) Han var tränare för Etopien, ett lag med en massa etiopiska tjejer plus 2svenskar, de var nybörjare och hade turen att möta de vallentuna laget som vi mötte för några veckor sedan (undra hur länge den matchen varade..)


match lördag 21/10

Idag var det macth mot spårvägen D, och trots att alldeles för många var sjuka så spöade vi skiten ur spåret! *tuff tuff!*
de som spelade idag var: marie,freddie,malin,sara,alex,amanda, emmy.
Vi vann med tre set ¨på raken, det första setet utklassade vi dem, sedan kom de ikapp en bit de andra två seten (dock aldrig över tjugio poäng). Något som oroade oss var dock att spårvägen hade en tendens att skrika något fruktansvärt då de smashade, Anger manegment kurs kanske vore lämpligt?
Och skönaste idag var alex lillebror ^^ han klättrade omkring på en ihoprullad matta och gjorde en massa kul, sanne&märta hade sjukt kul åt det, och jag (sanne) fick en skitbra bild på när man bara ser fötterna som sticker fram ur mattan! Så malin får lägga upp den sen! :D

FRISYR-ANALYS!
okej tjejer, efter att bilderna som märta tog på olas och johans frisyrer så är det fritt fram med åkikter! (tänk bara på om du vill spela mycket eller inte)

119138-31119138-29119138-28119138-27119138-24119138-21119138-30

här kommer bilderna till frisyranalysen (klicka för större bilder):

packningslista


Då tiden rinner iväg är det nu bara 7 dagar kvar tills kungälv! årets händelse! För att få er att inse verkligheten i detta har jag tagit mig tid att göra en liten packlista! so, enjoy!


119138-20


veckans lika som bär.

Antalet personer som upptäckt den slånde likheten mellan Sanne och Amy Diamond är flera, ville därför förtydliga det hela med en bildjämförelse :  )

LIKA SOM BÄR


119138-18

<3

119138-17


Ibland händer det allt konstiga saker innan träningen.. Som att kolla hur det skulle vara att kissa i vattenautomaten!?

identiteten på personen ifråga ska dock förbli hemlig.


15 dagar kvar..

Idag är det bara 15 dagar kvar tills det bär av till Kungälv!
Årets kungälv är minst lika efterlängtat som de andra åren, men iår räknar vi dessutom dagarna och  personen som är mest entusiastisk är (som vanligt : ) ) Sanne!

Vi ska inte försöka efterlikna förra årets kungälv eller NBN men glöm för guds skulle inte bort..

JU BÄTTRE LÅT, DESTO HÅRDARE SKA MAN SLÅ!
119138-6


PS: ORKAR NI PUMPA TILL HELA SATISFACTION??

mysteriet på john

Efter den här raden är inlägget på engelska, för Johns skull.

Ever sience 9-10 spt, in norrkping, John's been missing, and this is the information the CSI bromma got from us.

When was he latest seen?   Norrkoping, 10 sep.
What was he wearing?   A black jumper and jeans
In what mood was he?   Tired, but happy
What kind of music did he listen to?  fjortisdunk!
Did he say anything at all about your team?  Yes, he said : "you guys are crazy"
Do you think that the charades could be some reason for this?  Deffinetly. I think "harry potter" scared him.
Why do you think that?   Stop pushing it!
Okey, no further questions...

RÄDDA JOHN! DÖD ELLER LEVANDE!!!
SAVE JOHN! DEAD OR ALIVE!!!


john




Ett års dagen av NBN

NYKÖPING BY NIGTH 9 OKTOBER 2005

Den 9 oktober bar det av på träningsläger till Nyköping. Efter en hård dag av träning och godisätande så avslutade vi med en trevlig middag på en pizzeria. But, the nigth was still young och några ur laget var sugna på att känna på Nyköpings uteliv. Då vi inte kunde åka till nyköpings centrum, fick vi helt enkelt flytta nyköpings centrum till oss! Det började då med att vi dansade brat dansen ( höger armen upp i luften och pumpa!!)till Malins mobil (och ringsignalen som nu blivit en kult klassiker SATISFACTION - BENNY BENNASSI) men då vi verkligen ville känna lokalfest stämningen så ansåg vi att det behövdes ta lite bilder och eftersom det oftast är skum på lokalfester så ville vi göra bilderna så verklighetstrogna som möjligt så vi splashade lite vatten på oss i badrummet. Då detta inte gav särskilt stor effekt kom någon på att vi skulle gå in i badrummet allihopa. Sagt och gjort in i badrummet begav vi oss (med kläder och smink på) och märta med duschslangen i högsta hugg. Där inne skapades FU19 historia.. Alla blir nedsprutade, sminket rinner, jeansen blir dyngsura! ut springer vi och posar för kameran som aldrig förr! Ett antal konstiga blickar fick vi även då vi dansade in i andra rummet där de resterande lagmedlemmarna spelade kort.

Den kvällen kommer vi sent att glömma, den fick oss att göra saker som vi inte trodde vi skulle göra. Som att dansa i en ring till ljudet av en mobilsingal, duscha oss blöta och sedan ta heta bilder, bli sprutade i ansiktet med vatten från lovis mun (malin)!

Bilderna kommer lite senare, en utav bilderna "däckad" som visar hanna, marie och märta i en hög lyckades även få folk att undra om "vi inte hade alkohol" på vårat träningsläger, :D
>
NYKÖPING WILL NEVER BE THE SAME AGAIN, NBN05!
119138-14NBN <3



>

brommas historia!

Hösten 2003 - laget startas! I början var vi inte mycket...
 Bromma spelade också sin första match någonstans här. Motståndarna var vallentuna och det blev förlust med 25-0 i första set.

(datum?) Bromma var på sitt första träningsläger i nyköping

2/2 -04 Sanne&Noshin tog sina första steg in i alviks hall. Vi hade likadana kläder och alla bara älskade oss i början. eller nåt. Det började ganska många denna vecka, och vi blev stämplade som "nybörjarna"

24-25/4 -04 Falköping volleybollturnering. alla nybörjarna förutom jag(sanne) sov på rad och vid ett tillfälle funderade märta och några till att släppa ut luften ur madrasserna. Vi var så accepterade, redan från början, haha! :D Hanna och Marie sprang in i varandra, kaos på planen, sjukhus. Och idag har hanna ett ärr på hakan där hon fick sy, och om marie rynkar på näsan lite så ser man att det finns ett ärr där med. :)


11/09-04 Volleybollmöte! Amanda frågar mig om jag och hon ska ta närvarolistan, självklart bangar jag inte! Och vi alla minns ju hur det gick! ;D


18-19/9-04 Träningsläger i nyköping, vi blir tillsagda att komma på ett spex, och det mest om talada blev lovis,mitt,alex, tessans (och frida?) några klassiksa inside jokes från denna helg är ;
"men asså, grejen är den, att det var typ hundra år sen!"
"stretching är a&o tjejer"
"min fru är ung och vacker, kom så går vi och smashar"
"en gång låg jag naken på ett hotell och kollade på hajen"
"shit! abo! Jag glömde närvarolistan!"
Vi fäktades också här, om jag minns rätt ;)


29-31/10-04 Kungälv och trekungarslaget för första gången. <3
bussresan med vallentuna & brunkrämsfilckan
alex, lovisa och amanda spanade på några killar hela kvällen,
jag, märta, jossan och malin var inne på rummet och dansade ;O det var då syndig-tröjan fick sin betydelse och det var då jag tog fredriks tjocka, förmodligen ointressanta bok och skrek ut:
"bibeln är ingenting för mig, jag är syndig!"
striptease-gänget lyckades också moona för tränarna denna kväll :O
sara låg och fejksnakrade
märta försökte övertala fredrik att hon skulle få vaxa bort lite nackhår. men det gick inte.
Vi var hos granis syster och kollade på hip hip hora, här drack granis också lite för mycket, och dagen efter låg han och sov på en tjockmatta, bakis! ^^


18/12-04 Volleynatta! jag minns faktiskt inte så mycket från denna natt :O men jag minns att jag, sara och malin var där, och att typ mathilda låg och sov på golvet, för hon tyckte att madrassen/soffan var för mjuk :O


23/1-05 SMkval, vi kom inte vidare :P Men livet är hårt! eller nåt!


5/2 -05 Granis gifter sig, och instormande kommer vi och sjunger jättefalskt en väldigt fin låt om granis :)
efter sången satte vi oss vid ett bord och fick glass med typ hallon och sås, mums!
kyparen som var typ onemillionbucks sa att vi absolut inte fick spilla på den otroligt exklusiva duken, när han har vänt sig om spiller både sara och amanda (var det nån till också?)


12/3-05 slutspel volley2000, jag, märta och hanna var riktigt jävla nära (ursäkta de grova orden)
två lag skulle gå viadre och vi kom trea. ÅÅÅHH BOM!


23-24/ -05 Falköping igen! :) 91:orna var de enda som fick spela, men här hände också en massa!
"en pepsi och en mer apelsin" -killarna var där och bma volleyboll ägde sönder på diskot!
killarna ville ha oss, tjejerna ville vara oss! ahahah
vi kom hem lite sent och rené vart lite sur. :)


11-12/6-05 beachläger på kärsön men lillfredrik och renés lag. malin och jag hade väldans roligt här <3 :)
20-21/8-05 träninsläger i alvik efter sommaren, vi hade också möte i det där lilla huset, där alla fick berätta hur mycket de hade tränat under sommaren. Jag kan iaf erkänna nu att jag överdrev en smula. Jag tror jag sa att jag hade gjort fyspasset 5ggr, men jag gjorde det typ bara 2 ggr, hehe.


17-18/9 -05 uppsala cup! Vi låg på en gräsmatta och sjöng, några turrar i ett fönster hade önskemål och vi träffade lilla tjejen, som trodde att frediie var pippi långstrump
finskorna kallade oss för vitto och deras tränare var fullkomligt galen! :O


8-9/10-05 träningsläger, nyköping. NBN, skumparty, världens drag! jag och emmy gjorde kungen&drottning för första gången inför laget (allra första gången var i bilen på vägen till uppsala cup)
på kävllen åt vi på en pizzeria och på vägen hem åkte vi förbi ett gäng med moppar, dunkade musik som fan och pumpade med armen! det var lite pinsamt sen, eftersom vi körde förbi de typ 5 ggr! men men! :D


29-30/10-05 Kungälv igen, jag blev otroligt lägligt sjuk på vägen dit! :'( :'(
så jag vet faktiskt inte så mycket av vad som hände!
men jag minns göteborgarna som inte hade nåt liv och kom och gjorde volter i madrassen och pratade jättekul! :D Och alex hade stukad fot så hon kunde inte heller spela!
dans på ett bord på kvällen, alla kollar snett
på vägen hem försökte vallentuna häng med i satisfaction, men SORRY! det är inte eran grej dirket :D mohahaha :D


7-8/1 -06 träningsläger efter en hel del julmat i kista!
det var då vi kom på "företaget" och här är ett gammalt inlägg från min pa-blogg ^^


Den bortsprugna pojken.

Paolo Roberto: bortsprungen pojke.

Natasha Peyre: snaggad knähund som är GAY och går på sin bröst istället för framtassar.

Thomas: Indianhövding.

Den "bortsprugna" katten. ( uppföljaren )

Thomas: Eric, den bortsprugna kattten som egetligen blev kidnappad.

Paolo Roberto: sig själv som springer naken i solndegången.

Natsaha Peyre: samma hund, skäller den speciella: jag-har-hittat-en-bortsprungen-katt-skällningen.


AV: BERTIL JHONSSON OCH CO.

RUDDE, DU FÅR SPARKEN!


28-29/1 -06 SM-kval, nära som fan! men det räckte inte hela vägen :/
sollentuna vann med en boll i tredje set, och jag vet inte om jag någonsin kommer att släppa den sista bollen som domaren, helt ärligt dömde fel. Fredrik dampade men sorry-porry!


26/3-06 slutspel sthlm volley cup. Jag har inget minne om hur det gick här faktsikt! :D haha


13-14/5-06 big step. Jag hade dagen innan solat på solarium och var röd som en kräfta! haha!
jag och slemmy fick gå passare, men det gick helt okej! :D
alex fyllde år och jag&hon lyckades få rabatt på en daim för det! :O :D haha
det var också här som vi gjorde den klockrenaste filmen någonsin; Isabella, Isabella


18/5-06 tränar-avslutning, en riktigt tung dag må jag säga, alla grät och de felsta hade lite hoppet ute.
vi gav våra favoriter tröjor, så här stod det på de:
Fredrik: Fu17:s pappa
Marita: (jag minns inte, hjälp här, någon?)
Helena: Stretching är a&o tjejer
Granis: bakis på mattan
Mattis: Schweizernöt

Ingen av oss trodde att våran familj skulle bli det samma efter den 18:e maj. Men jag måste ändå säga att våra nya tränare är toppen! :D

och vi har hunnit med några minnen här också:


9-10/9-06 norrköping träningsläger med hela klubben typ!
charader, lidingö-pojke, the plopper! :D
"harry potter och malfoy suger av varandra i en bil"
"I'm a plopp kind of guy"
 och barn-kändisar, visst malin? :D


23-24/9-06 uppsala cup, vi vann det första setet vi någonsin spelade med våra nya tränare:
Ola Torebrandt, huvudcoach : känd för sin dåliga humor och glada humör! :D haha
Johan (vad heter han?) : känd för att vara en riktigt dålig förlorare och som bara inte kan få nog av våra inside-jokes! :D
John (vad heter john i efternamn btw?) : har inte varit med så mycket, men han har en väldigt speciell musiksmak, och säger gärna : "you guys are crazy" eller "come on now, crazypeople!"


vi är en familj, och jag tror inte att något lag är så sammansvetsat som vårat, vi är och kommer alltid att vara lite bättre än dig, helt enkelt.


(phu! nu har jag typ kramp i hela kroppen! så mycket minnen asså! :O :D )





psst..

det är bara två dagar kvar tills ett års dagen av NBN..
119138-5

så jäävla hett!

9/10-05

Söndagen 1/10-06

Söndagen den första oktober var våran första seriespels match! Den spelades mot Vallentuna i Medborgarplatshallen, alla var taggade och humöret var på topp! :D
Men efter en hyfsad jämn match slutade det med 3-0 till vallentuna, och fast vi var ganska så sura så var nog de flesta rätt nöjda. Ola och Johan var rätt nöjda iaf! :) Men vi tar de nästa gång, hihi




Bilder från dagen

119138-12119138-10119138-11119138-8119138-3119138-1


Första inlägget!

119138-7


VÄLKOMMEN TILL BROMMA VOLLEYBOLLS NYA BLOGG! HÄR FINNS DET SENASTE SKVALLRET OM ALLT FRÅN OLAS NYA FRILLA TILL UTVÄRDERINGAR OM TRÄNINGAR OCH CUPER!



Copyright! bloggen skapas och leds av sanne&malin. :)


Bloggtoppen.se