En grej som en del kanske missade men....


image283

...det här helfräcka anslaget syntes ett tag på anslagstavlan i Alvikshallen...!


Kanske vi kan hjälpa?

Beach på onsdag!

VÄRLDENS BÄSTA BRUDAR!
vi tänkte samla ihop ett gäng och köra beach på onsdag, det ska bli ganska bra väder då och det är på tiden för lite träning? Så.. tid? vilka kan?

beach <3

Veckans lika som bär

image281


Stålmannen?                                                    Stålmannen?






(och ja: det är jäkligt taskig kvalitée på bilderna, men vi mörkar det.)

Veckans "VI GILLAR!"

Inte för att det är en nyhet eller så, men alla älskar:

we love bixit

veckans '"VI MINNS"

Offerplatsen i sovrummet i Norrköping


119138-19


Tävlingen avgjord

Tävlingen fick oväntat varm respons och mycket goda gissningar. Facit publiceras nedan likaså allas resulat. Marie lyckades med bedriften att pricka in full pott! Riktigt bra jobbat! Första pris går alltså till henne och ett tröst pris till Ola! Better luck next time : )


Namn:                                    Antal rätt (max 10)
Sultan                                     5 rätt

Ola                                          4 rätt fniss
Lovis                                       5 rätt
Sara                                        7 rätt
Marie                                      10 rätt!
Sanne                                    10 rätt
Amanda                                 9 rätt

resultaten i ordningen de publicerats



image279

Beach 07?

Ola-lala! När drar vi igång egentligen? *kliar i fingrarna!

simon dahl

veckans spelare

Denna veckans spelare är våran block drottning Sara. När hon började i laget var det mest tessan som gällde, men nu är det center, höger OCH vänster.  När sara inte raggar på asiater är det även beach som gäller och då hon är Taggad som få så blir allting roligt. Pastasallad och Gainomax är också gott något som man aldrig ser henne utan!

ett litet tips dock, låt inte din kompis pierca dig nästa gång! Det var ett oroligt lag som saknade dig på lördagsträningen då du var på sjukan :(

image277

tävling!

tävlingsregler: Lista ut vilken kroppsdel tillhör vilken spelare, skriv dina svar i kronologisk ordning i kommentarsfältet. Vinnaren är den med flest rätt alt. den som publicerar de rätta svaren först. besluten kan inte överklagas.
image274

Köpa lunch

Helgens turnering har det ju redan bloggats om, men ett av äventyren har inte nämnts, nämligen det då Amanda, Alex, Slem och Lovisa begav sig av mot Sollentuna centrum för att köpa lite lunch och kakor och andra roliga saker. Så här kommer: den fantastiska färden!

Efter en liten promenad till busstationen fick de vänta några minuter på bussen. På den tiden hann Lovisa hitta en fluga som hon skrämde och fick på det viset alla de andra medresenärerna från Bromma volley WTF mot sig. Trots det åkte de alla fredligt tillsammans iväg mot Sollentuna centrum och anländer till platsen ganska snart, såklart efter att ha åkt förbi Pingstkyrkan med sin fina fina fina reklamskylt som berättar hur varmt/kallt det är ute och att gud är god.

För att hitta till själva "köpcentret" (inte så jävla pimp....)(dock fanns det ett kebab-ställe = stort plus!), blev tha gang tvugna att stalka en liten knodd med tennisracket på ryggen. Han gick fort som bara den för att slippa de skrämmande mongona som vimsade efter honom (och nej, Emmy var inte vimsigast, Sollentuna är faktess lite av hennes hoods, för hon har en vän som bor där i ett rött hus).

Nåväl. En livsmedelsaffär blev funnen, lunch och framför allt otroligt billiga kakor inköpta. Eftersom pausen mellan lagets matcher var sjukt lång blev det lite chill i byggnaden innan färden tillbaka tog vid. Detta chill bestod i lite rullbandsåkning avec kakätning vilket resulterade i trasiga tights för Amanda och ett mysigt foto som visas nedan. Då säkerhetsvakterna nalkades styrdes stegen dock återigen mot busstationen, och efter en liten runda bland de olika hållplatserna blev den från vilken rätt buss avgick funnen. Tur med tiden hade gänget och de förstod att det inte skulle bli en lång väntan på. PLUS till busschaffisen som var astaggad på att köra tillbaka de halva laget till sporthallen. Exakt hur taggad han var kan beskådas på foto nedan. Dock måste tilläggas att han väldigt gärna ville bli lagets nya målis. Så: välkommen i gänget mister busschaffis-mannen!

Då stegen styrdes från bussen till hallen upphittades en trasig bilruta och en finsk minibuss.

Så slutade äventyret och stackars dom som inte var med!

119138-270

Chillar galet på rullband


cooling d?

Amanda och bussmannen

"in på toan!!!"

Under lördagen hade vi spelat en match eller två då plötsligt en finsk tränare kom fram till Emmy och sa att vi skulle döma. Hon antog att han visste rätt och gick för att hämta de andra. Sanne gick för att fråga tränaren då det inte stod på schemat att vi skulle döma, han svarade då på äkta mumindialekt "men vårt lag har precis fått sin mat" vi ville inte ställa upp för dem och kubbade iväg för att slippa döma. Malin kom på att vi kanske skulle bli tvingade av sekriteriatet att döma, men inte om de inte kunde hitta oss! Så i äkta "medborgarplatsen anda" [man kubbar in till hissen i hopp om att de som kommer efter inte hinner med, alla blir jätte uppspelta osv. reds anm.] så sprang alla (som yra höns) omkring innan vi slutgiltigen bestämde oss för att gömma oss på toaletten (så att de inte skulle kunna tvinga oss att döma). Fniss. (Dock stannade vi bara instängda i cirkus fem minuter.)

Vi gömmer oss
119138-272
119138-271

Big Step

På lördagen samlades vi i Rudbeck Hallen i Sollentuna. Vi började med att spela mot ett Finskt Lag där vi spelade ett kasst första set men sedan lyckades rycka upp oss och vinna de resterande två. Efter en kort paus var det match mot ännu ett finskt lag, den tog vi 2-0. Efter en lång paus var det match dax igen mot ännu ett finsk lag. Det började bra och då plötsligt. De överklagade ett domslut och tränaren börjar lacka (har vi inte sett detta förut?) Jo det har vi! Det var nämligen det finska laget som skrek åt oss förra Big Step då vi dömde! Även om tränaren lugnat ned sig så lyckades vi inte ta något set. Vi kom 2:a i gruppen och fick nu spela kvartsfinal.

Efter en hel dag av Finska lag och domare (som inte verkar veta innebörden av överblock och touch-out och som inte var helt opartiska) så fick vi på lördagen äntligen möta vårt första Svenska Lag.  Eftersom vi förlorat kvarten så fick vi nu spela om 5-8:e platsen. Matchen gick bra och vi vann 2-0 vilket betydde att vi nu skulle spela om 5-6:e platsen, matchen var mot Sollentuna. Det första setet gick bra, men de vann andå stort, andra setet var de nervösa och vi grymma vilke betydde att vi vann med 12-25! Grymt! Det tredje och avgörande setet var inte det bästa så vi förlorade men inte var vi ledsna för det. Den sista matchen var troligtvis den bästa och vi gjorde jätte bra ifrån oss!
Dagen slutade med dömning, tjoho.image268
image265image266image267

veckans lika som bär.

image263image264


alien?                                                            Sanne?

Veckans spelare

image262

Lovisa Wennlund
Lovisa har alltid coolast uttryck för saker och ting, undrar vart hon får det från?
Och när Lovisa inte kläcker ur sig skönligheter har hon gärna gröna mjukis och rosa skor på sig eller blockar som en vägg vid mitten av planen.
Moltas, din lilla rackare. Vad mer kan det finnas att skriva? Du är våran sångfågel och skitcool.
Puss på din lilla stjärt!

DVDutsläpp

natasha