Köpa lunch

Helgens turnering har det ju redan bloggats om, men ett av äventyren har inte nämnts, nämligen det då Amanda, Alex, Slem och Lovisa begav sig av mot Sollentuna centrum för att köpa lite lunch och kakor och andra roliga saker. Så här kommer: den fantastiska färden!

Efter en liten promenad till busstationen fick de vänta några minuter på bussen. På den tiden hann Lovisa hitta en fluga som hon skrämde och fick på det viset alla de andra medresenärerna från Bromma volley WTF mot sig. Trots det åkte de alla fredligt tillsammans iväg mot Sollentuna centrum och anländer till platsen ganska snart, såklart efter att ha åkt förbi Pingstkyrkan med sin fina fina fina reklamskylt som berättar hur varmt/kallt det är ute och att gud är god.

För att hitta till själva "köpcentret" (inte så jävla pimp....)(dock fanns det ett kebab-ställe = stort plus!), blev tha gang tvugna att stalka en liten knodd med tennisracket på ryggen. Han gick fort som bara den för att slippa de skrämmande mongona som vimsade efter honom (och nej, Emmy var inte vimsigast, Sollentuna är faktess lite av hennes hoods, för hon har en vän som bor där i ett rött hus).

Nåväl. En livsmedelsaffär blev funnen, lunch och framför allt otroligt billiga kakor inköpta. Eftersom pausen mellan lagets matcher var sjukt lång blev det lite chill i byggnaden innan färden tillbaka tog vid. Detta chill bestod i lite rullbandsåkning avec kakätning vilket resulterade i trasiga tights för Amanda och ett mysigt foto som visas nedan. Då säkerhetsvakterna nalkades styrdes stegen dock återigen mot busstationen, och efter en liten runda bland de olika hållplatserna blev den från vilken rätt buss avgick funnen. Tur med tiden hade gänget och de förstod att det inte skulle bli en lång väntan på. PLUS till busschaffisen som var astaggad på att köra tillbaka de halva laget till sporthallen. Exakt hur taggad han var kan beskådas på foto nedan. Dock måste tilläggas att han väldigt gärna ville bli lagets nya målis. Så: välkommen i gänget mister busschaffis-mannen!

Då stegen styrdes från bussen till hallen upphittades en trasig bilruta och en finsk minibuss.

Så slutade äventyret och stackars dom som inte var med!

119138-270

Chillar galet på rullband


cooling d?

Amanda och bussmannen

Kommentarer
Postat av: slem

HAHAHHAHAHA!! ja det var kul! och det var as bra att ni nämnde de där med vimsigheten för att jag börjar faktiskt till och med veta vart andra ska stå på planen :D:D välkomna till mina hoods!! :D

2007-05-15 @ 22:41:09
Postat av: malle

ja slemmy är inte riktigt värd sitt namn längre, hon sa åt mig vart jag skulle stå ibland! riktigt duktigt!

pall4 att ni köpte euroshopper kakor utan att bjuda mig fast ag bjöd er!!

2007-05-16 @ 10:18:53
Postat av: sanne

stackars oss som inte var med? Vi fotade coola, rökande, finska grabbar! Hjärta dom! Visst mal?

2007-05-16 @ 12:41:59
Postat av: amanda

najs med bilderna :D

2007-05-16 @ 14:02:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback