Från begynnelsen

Det fanns en tid då Sannes stabilskor var nya, då våra matchtröjor var nya. Det fanns också en tid då vi hade profiler som Madeleine och Sofia i vårat lag och då alla spelade på alla positioner.


kungälv 07

image329
pimpad bil

På fredags eftermiddagen bar det iväg till Kungälv för historiens fjärde tre kungaslag. Bilresan gick bra, medhavd matsäck förtärdes under resans gång. Stopp blev det två gånger för korvköp och kisspaus (iaf för Malins del). Underhållningen i bussen stod Amanda och sanne för.
Vid cirkus 11 kom vi fram till den fula skolan. Snabbt upptäcker alexandra att hon gjort en "märta" och glömt proppen till sin luftmadrass. Ola ringer då våran räddare i nöden, GRANIS! Som en tapper riddare kommer han lite senare med en ny luftmadrass åt alex! men... snabbt visade det sig att denna luftmadrass hade ett hål.. doh!
Alex spenderade sin första natt på ett golv.
Första dagens första match Halmstad vann vi trots sådär spelande, match två mot solna tog vi även hem. Den sista matchen för dagen var emot ett norskt lag. Trots bra spelande vann de båda set med hårsmån. Detta innebar att vi blev tvåa i våran grupp.
På kvällen gick vi till den sedvanliga pizzerian. På resturangen bekantade vi oss med en överförfriskad herre. Denne man deltog aktivt i våra konversatrioner och ville bjuda oss på varsin öl/cider/vin. synd var det att mostafa såg att vi var minderåriga. Ola däremot var absolut fyrtio!! själv var han född 1977 men blev alltid läggad, trots den begynnande ölmagen.
På kvällen tog vissa det lungt medans andra umgicks med volleybollkisar. Lovis fick skeda med sanne och sara då alexandra beslagtagit lovisas luftmadrass.
På söndagen var det först kvartsfinal mot Vallentuna. Vi förlorade med en hel del poäng. Vi skulle då möta södertälje för 5-8:e placering. Trots en riktigt jämn match tog de hem segern. Matchen om 7-8:e platsen vann vi genom Walk Over av ett norskt lag.
På hem resan visade malin att det går att äta 2 hamburgare á 4st tuggor och att det sedan inte luktar så gott i bussen. Amanda stod även denna gång för underhållning, vem fan hade tagit hennes luftmadrass och sedan inte lagt den på köksgolvet? Kök + golv, hur svårt kan det vara egentligen?


från arkivet

image328

shirareh håller presskonferans

sugen på mössa?

image327

För att komplettera med klubbens dräkter och väskor som nu finns att beställa kan man dessutom köpa en matchande blå toppluva. 50% bomull 50% akryl, 100:-  mössan är väldigt snyggt modellad (i grodperspektiv) utav Lovis.

veckans "vi minns"

image326

slemmy, come home!!

veckans "lika som bär"

image325

veckans "VI GILLAR"

image324

8!

endast 8 dagar kvar!  Och inte alls pga av att vi är inne i den största bloggtorkan hittills, (nejnej) utan för att malle la ner tid på denna underbara packlista lägger vi upp den igen! Kungälv FTW! (kommer ni ihåg att vi bara förlorade en match förra året? Vi höjer oss ett snäpp i år va?)

image322

vi minns;

och när vi missade att vi ville äta lunch på lunchstället och fick ta oss till maxi där vi fick äta pastasallader på plastbord och där en liten fågel hade tagit sig in. den lilla rackaren. den regnade och vi åkte olagligt som fan. bromma fu19 livet ut

Bromma goes retarded.



Vem är bäst retard? RÖSTA!

Shirare <3

119138-313

VECKANS VI GILLAR såklart.

En helg full av matcher!

Lördagen den 6 oktober 2007 spelade vi den första matchen som Bromma damer C. Och vilken premiär, 3-0 lätt som en plätt, favorit i repris får man väl säga också då vi har en tendens att vinna där borta i Midsommarkransen. Trots en del misstag och kanske inte alltid så fantastiskt spel lyckades vi smasha, peta och serva in bollarna och så var segern vår!

Tyvärr blev det inget av med "Bromma volley goes reklamfilmstjärnor" men hey, man kan inte få allt!



Helgen avslutades med match nummer 2. Efter försenad matchstart körde vi igång och kämpade och krigade som bara den mot Stockholms vingar C (eller ska vi säga en blandning av C och B?). Motståndarna var sega och på i försvar vilket gjorde att våra som vanligt stenhårda spikes och servar inte gav riktigt lika stor utdelning som vi kunde hoppats på. Vi kämpade till sista svettdroppen, Sanne med stukad tumme, med Amanda på passarposition och trötta kroppar. Tyvärr räckte inte vårt slit och vi fick åka med med en 3-0 förlust i babaget.

Dock måste jag säga att vårt spel har utvecklats sjukt mycket, och vår inställning på match också. Hade vi mött sånt här hårt motstånd förra året hade vi inte kämpat som vi gjorde, vi hade låtit dem sätta sina 3x25 poäng och gått hem med benen släpande efter oss, mumlande att volleyboll suger. I söndags svettades vi och jobbade och snackade, vilket vi verkligen borde vara stolta över. Trots en ovan passare får vi in riktigt fina anfall, vi är mer på i försvar än vi varit och stämningen på planen känns också bättre.

Även solen har fläckar grabbar, man kan inte vinna allt, men heja oss, vi är bäst ingen protest.


(Mot Kungälv, och VIDARE!)

Viktigt!

Som ni alla vet har säsongen börjat nu och det kände vi nog alla av i helgen då vi spelade två matcher. Först i lördags gick det bra och vi vann med 3-0 mot Spårvägen C. Lyllos oss! I söndags var det inte riktigt samma känsla men alla kämpade på och försökte men trots det slutade det med 3-0 till Sthlms Vingar.

Det som är väldigt viktigt nu är att alla börjar ta tag i att verkligen komma på alla träningar, det funkar inte som det är nu. Idag, måndag, var vi sex stycken som visserligen är helt okej, det gör att man kan få till en bra träning men de flesta har ju varit med då det bara vart med två tre stycken och det är INTE roligt och därför säger vi till nu innan sånt händer. Alla måste måste måste börja skärpa sig och komma på träningarna.


PUSS!

Katrineholm

Klockan var 0600 och världens bästa fu19 befann sig i thorihildsplan. Det var lördag och småkallt, men taggningen var på topp! Eller? Men efter en bilfärd som innhöll sömn/frågesport blev vi lite mer pepp, och vi kom till gamla kattan och en väldigt stor hall där bowling var coolt.
Nils lärde oss om muskler och visade några konstiga,coola övningar, herregud nu ska vi bli ännu snyggare grabbar! Ola&co. fortsatte lite i Nisses anda hela helgen.. får se hur länge det håller i sig? (pompompompompom)

Första träningspasset var tungt men vi tog oss igenom det och efter en stor tallrik med köttfärs (Säga vad man vill om tjenis-penisfolket men langa upp maten var de inte snåla med) och spaghetti, roade sig några med glasskrig i omklädningsrummen och andra tog sig en powernap.
Träningspass#2 drog sedan igång och axlarna och benen var trötta, men vi krigade tills vi nästan stupade, då tränarna tyckte synd om oss och lät oss sluta lite tidigare. Var det någon som inte tyckte det var skönt?
Svar; ja. Så de fick köra lite till om de så ville! win-win-win.
Och efter varma duschar med bra sprutsch i sig tog vi oss den låååånga biten till skolan, där vi blåste upp luftmadrasser (hur ska vi klara oss utan slems elpump i kungälv?!?!?! (23 dagar kvar)) och bäddade fint, dåligt drag i musiken och väntan på mat, plugg för en del och sömn för andra.

Men till slut fick vi mat ändå, efter att ha gått/åkt bil/stannat/åkt vidare/osv.. och detta träningsläger blev det kinesiskt. Det har vi aldrig gjort innan, eller hur? Så maten slank ner och utanför resuranten ropade några grabbar i ett fönster att vi skulle komma upp till de, ju fler desto bättre?
Men statoil i katrineholm var vår vän så alla köpte godis och med sockerkickar hade vi tävling tillbaks i skolan, rondellkarusell? Ja, tack!
Väl i skolan dök shirare upp (M, det kan ju inte vara din mattelärare, vi måste ändra stavningen), en stackars .... som extraknäckte som städare på vårat gymnasium. En busig liten rackare det där!

Men sen tog tiden slut och snart snarkades/snusades det i hela klassrummet, sara pratade i sömnen som vanligt och morgonen där på var vi bajströtta, men vi kämpade. Första passet var kanske inte så bra ändå, men eftersom vi är tjejer behövde vi prata lite om det efteråt, kanske svära lite eller gråta en skvätt och efter lunch och teori med ola peppade vi på oss själva och blev oss igen. Match mot fu17 och sen mot damerA. De var verkligen väggar!
Och sen var det slut. Många skratt som vanligt, och vi är alltid det klockrenaste laget, tagga till matcherna i helgen nu grabbar! Vi ägde dom (i förväg) !




fler pics? ladda!