Katrineholm

Klockan var 0600 och världens bästa fu19 befann sig i thorihildsplan. Det var lördag och småkallt, men taggningen var på topp! Eller? Men efter en bilfärd som innhöll sömn/frågesport blev vi lite mer pepp, och vi kom till gamla kattan och en väldigt stor hall där bowling var coolt.
Nils lärde oss om muskler och visade några konstiga,coola övningar, herregud nu ska vi bli ännu snyggare grabbar! Ola&co. fortsatte lite i Nisses anda hela helgen.. får se hur länge det håller i sig? (pompompompompom)

Första träningspasset var tungt men vi tog oss igenom det och efter en stor tallrik med köttfärs (Säga vad man vill om tjenis-penisfolket men langa upp maten var de inte snåla med) och spaghetti, roade sig några med glasskrig i omklädningsrummen och andra tog sig en powernap.
Träningspass#2 drog sedan igång och axlarna och benen var trötta, men vi krigade tills vi nästan stupade, då tränarna tyckte synd om oss och lät oss sluta lite tidigare. Var det någon som inte tyckte det var skönt?
Svar; ja. Så de fick köra lite till om de så ville! win-win-win.
Och efter varma duschar med bra sprutsch i sig tog vi oss den låååånga biten till skolan, där vi blåste upp luftmadrasser (hur ska vi klara oss utan slems elpump i kungälv?!?!?! (23 dagar kvar)) och bäddade fint, dåligt drag i musiken och väntan på mat, plugg för en del och sömn för andra.

Men till slut fick vi mat ändå, efter att ha gått/åkt bil/stannat/åkt vidare/osv.. och detta träningsläger blev det kinesiskt. Det har vi aldrig gjort innan, eller hur? Så maten slank ner och utanför resuranten ropade några grabbar i ett fönster att vi skulle komma upp till de, ju fler desto bättre?
Men statoil i katrineholm var vår vän så alla köpte godis och med sockerkickar hade vi tävling tillbaks i skolan, rondellkarusell? Ja, tack!
Väl i skolan dök shirare upp (M, det kan ju inte vara din mattelärare, vi måste ändra stavningen), en stackars .... som extraknäckte som städare på vårat gymnasium. En busig liten rackare det där!

Men sen tog tiden slut och snart snarkades/snusades det i hela klassrummet, sara pratade i sömnen som vanligt och morgonen där på var vi bajströtta, men vi kämpade. Första passet var kanske inte så bra ändå, men eftersom vi är tjejer behövde vi prata lite om det efteråt, kanske svära lite eller gråta en skvätt och efter lunch och teori med ola peppade vi på oss själva och blev oss igen. Match mot fu17 och sen mot damerA. De var verkligen väggar!
Och sen var det slut. Många skratt som vanligt, och vi är alltid det klockrenaste laget, tagga till matcherna i helgen nu grabbar! Vi ägde dom (i förväg) !




fler pics? ladda!

Kommentarer
Postat av: märta

shirare var typ, det roligaste vi har gjort. eller det roligaste som emmy har gjort.
älska

2007-10-03 @ 22:40:21
Postat av: anonym

du glömde ramsan som killarna ropade:
"vi vet
att ni vill
knulla med oss!!!"
bangade vi: nej!

2007-10-04 @ 09:13:08
Postat av: malin

jag älskar bilden på shirare i sängen, shirare bilden där märta skrattar galet och bilderna på oss efter glass kriget <3<3<3
ladda upp banan filmen nu!

2007-10-04 @ 09:14:05
Postat av: Lovisa

anonym är en pajas, för den bara säger fel. var det inte:
"vill ni
vill ni, ha sex med oss?!"
eller nått?
och bangade vi? jag menar baganr vi någonsin på 25+ killar som hänger aspackade ut från ett fönster och raggar på oskyldiga småflickor?
(var det bara jag som hörde en av tha guyes svar när en bromma-kille ropade att vi var minderåriga? det var "de är minderåriga när de är 12". Mm, du är skön och la dig just ännu mer på plus tänkte jag då!)

2007-10-04 @ 22:13:02
Postat av: Coach

Imorgon tar vi spårvägen!

2007-10-05 @ 20:39:59
Postat av: slem

shirare is the shit! hon har ett förhållande med en "viss person" som jag tror inte vet om det själv, eller?!
" ömm jag bara bäddar lite "

2007-10-05 @ 21:23:01
Postat av: amanda

haha jag är 12 isf :)

2007-10-06 @ 14:03:04
Postat av: Michele

Dear Bromma, your blog is great even if I don't understand Swedish. You know, it's fantastic. But, if your international supporters sometimes are curious to know your results in the championship, where can they find them? Thank you. Ciao.

2007-10-08 @ 19:46:17
Postat av: Osama Bin Laden

Hey, who is that interesting player in the picture?! If she knows how to pilot a Boeing, my corporation could have a part-time job for her...

2007-10-08 @ 19:51:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback