VI GILLAR Räddaren i nöden

image344

Amanda kommer på matchen på söndag och är härmed våran räddare i nöden! Det är såklart synd om henne för att hon inte får vara bortrest lika länge. Men hon är så snygg så hon klarar sig nog, se bara på bilden :) Men vi behöver henne och jag hoppas det inte blir fler passarträningar för min egen del. Så på söndag så krossar vi Nynäs tycker jag!

bättre sent än aldrig,för det är så vi jobbar 2

Den 23e blev Amanda 17 jordsnurr! Hurra och Grattis på dig, din hobbyturk!

image343

bättre sent än aldrig, för det är så vi jobbar

image341image342
Pja, såhär ser hon alltså ut.


Och hon fyllde år i somras. Hela 17 är hon nu för tiden. Och eftersom att vi börjat med en ny tradition här på bloggen att bli lite sena med grattandet så kan man ju tycka att det är bäst att köra fullt ut liksom. Alltså:

HUR MYCKET GRATTIS SOM HELST, fast i efterskott, TILL MARIE!




(skrattdamp)

Vinst

Vi besegrade ännu en gång Spårvägen med resultatet 3-0. Vi ägde dom!


Veckans "VI MINNS" + San 16

image340

"Jag är blatte för dig baby"

&

GRATZ SANSAN 16 ÅR!
du är kul, söt och lite mongo. och en pajas.
we like <3


(vi skapar en ny tradition att vara en aning sena med gratulationer på bloggen. det är najs)

Bromma - Sollentuna

På begär av coach informerar jag nu om att idag klockan 10.40 samlas vi i Forsgrenska för att 11.45 spela match mot Sollentuna. Hoppas vi vinner! Vi är bäst ingen protest, Vi ägde dom/dem!, tvåtrehasse och allt det där. Tagga till så ses vi inom kort!

image339


Det var Lovisas dag

image338

Då var hon 14 (bild), i onsdags blev hon 17, om två månader börjar alla fylla 18, Grattis Lovisa! :)

2-0 till Sara och Markus mot Marie och Johan

Det är lov och det blev ingen onsdagsträning. Men på torsdagen samlades 4 spelsugna volleybollspelare i Vasa Real. Först såg det inte ut att bli någon träning då vaktis sa att hela skolan var stängd och det var inget undantag för oss, men genom att vara lite snälla blev vi insläppna i hallen, bara vi var ute 20.50.

Först blev det uppvärmning och fys, då Johan och Markus skulle göra lika mycket som vi, Sara föreslog 50 amhävningar men det blev väl snarare typ 25. Efter bollning, inspike och lite serve och servemottagning var det match som gällde. Lagen blev Johan och Marie mot Markus och Sara.

Johan och Marie öppnade starkt och tog en klar ledning. Men då Sara fick serven tog det stopp, Sara serveade som aldrig förr och lag Markus och Sara gick om lag Johan och Marie, men då lag Johan och Marie tillslut bröt Saras superserve så gick de återigen om. Vid ställningen 21-19 var frågan om vi skulle spela med beachpoäng eller köra till 25. det blev till 25 vilket gjorde att Johan och Marie trots allt förlorade. Andra set blev lite kort då klockan var lite mycket. Det var ganska jämnt men Sara och Markus vann även detta set.

Ikväll (fredag) är det träning 18.30 med Damer D för de som är intresserade. Annars är det träning igen på måndag som gäller!