Sollentunamatch, 01/03-09

http://www.sollentuna-vk.com/svkphotos/default.aspx?p=2009\division\2009-03-01%20svk%20d

Hittade bilder från förra Sollentuna-borta-matchen, finns några bra på oss och även några roliga (haha, Amanda, vad håller du på med på en av bilderna?).

/ Amna

Vinst, 3-1

Dagens match var nog den bästa på länge för laget. Vi var samspelta, vi pratade på plan och de svåra bollarna (de få som fanns) fixade vi enkelt och smidigt, precis som det alltid bör och ska vara. Stämningen på plan var på topp, vi var glada och trots våra misstag som kostade oss ett set lät vi det inte förstöra vårt fina spel.

Jag måste säga att framspelen var toppen, speciellt i sista set. De underlättade för mig enormt mycket, gav mig betänketid vilket gjorde att jag kunde variera passen väldigt mycket och även ge centrarna flera bollar än vanligt.

Tränarna är nöjda, det lilla publik vi hade sa att matchen var grymt spännande och jag tycker att vi ska fortsätta så här.
Vinst med 3-1, HEJA OSS!





Update

En update är väl på sin plats:

Match på söndag mot Sollentuna avslutades med en vinst, 3-1. Vi spelade bra, med mycket bra fokus, men hade lite knackig servemottagning och försvar som vi såklart måste jobba lite extra mycket på. Det enda som jag anser saknas är jobb med fötterna, att man vågar ta bollen och ta det lilla fjuttsteget som gör det så mycket enklare. Annars var serven hur bra som helst och jag tycker vi ska fortsätta med samma stil.

Gårdagens träning var super, enlig mig.12 tjejer dök upp vilket underlättade träningen en hel del. Bra serve-träning, träningsmatchen var härlig och det märktes på alla att alla satsade så gott de kunde. Ser fram emot nästa träning!