funktionera?

Är det någon som kan tänka sig att funktionera lördagen den 10 mars (nästa lördag) klockan 13:45 direkt efter vår egen match. Det behövs två stycken och alla i laget utom Marie, Sara och Amanda har funktionerat 1 gång.

veckans lika som bär.

119138-175119138-174

cindy? --------------------------------------------------------------------- märta?

märtas dag!

märta 16 år


Match 25/2

Söndagen den 25 februari var det match mot Solna. Vi var rätt kaxiga i början och tog första setet med 25-7.  Andra setet gick lite sämre med 25-12 och tredje set.. hm.. Who cares we won : )
Pressat läge blev det ett tag under matchen då vi bara var 6 spelare sammanlagt och Amanda plötsligt fick andnöd! Tapper som hon är tyckte hon upp sig och snart var allt bra igen!
119138-179119138-178119138-177119138-176

veckans spelare

119138-172

Sanne började på volleyboll tillsammans med Noshin. Hon blev till en början utstött då vi andra var trötta på "jävla nybörjare" men efter ett tag fick hon en ny kompis, Elli. Sanne utvecklades snabbt och är nu en av våra bästa spikers. Sanne är inte bara bra på plan hon är dessutom en hejare på att imitera männiksor ex. drottningen, Terras Whalberg, Elin, Jonas etc. Hon är alltid glad och en av de mest volleyboll taggade i laget! När hon inte gör hoppservar på match så är hon fixerad vid olika saker som att kolla om man "flaggar", rätt handgrepp etc. Sanne är våran egen gangstah som rapporterar om sitt "thug life" från Vinsta Gårsskolan (razzior, slagsmål, gråtande lärare och bitchfigthes tillhör vardagen) , keep up the good work!

fixat!

har pulat lite med HTML och äntligen så finns menyn på högersidan och inte på botten av sidan! fan om nån av er klagar på något nu! phew

veckans lika som bär.

119138-171

MALIN 16


MALIN 16


Att hitta bilder på malin var inga problem, mest fotogensika i laget kanske? GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MALLE!!

knockout/facehunters

Sanne: Men! Jag kan inte vara snäll! Jag missar bara bollen!
Johan: Snäll?! Tss! Hon är libero, kör på!
Sanne: Okej!

Knockout! Rakt i fejset på Marie, näsblod, tårar och mest skratt! HAHA

veckans lika som bär

vem är vem?

I vanliga fall skriver vi ju tvärtom-namnen, för att det är lite kul "fredrik?" "emmy?" Men.. Jag blandade ihop de hela tiden, de är så lika att det skulle förstöra hela skämtet! ^^,

Oslagbara BrommaFu19

Oslagbara var ordet! 3-0 till bromma mot spårvägenC, vi är grymma!
Nu är vi solkara ledare av serien och såhär tycker jag att vi ska fortsätta spela!

Efterlängtade var dom, och äntligen kom dom!
Granis, Fredrik, Marita och Victor, (och så var det en till i Maritas mage ffs,) Märta grät och vi andra blev också sjukligt glada att se de härliga!

Stolta som tuppar hoppas jag att alla somnar ikväll. Fan vad vi är grymma!

8 kg FFS

SM

grupper

Jag tror att det bara är typ 57 dagar kvar till u17 smslutspel nu, och jag har letat igenom hela internet efter grupper, spelschema och så, men utan resultat. Men så hittade jag ett ofärdigt spelschema, där det stod typ "1a södra poolen" och så, så jag hittade alla resultat och bytte ut "1a södra poolen" till namnet, och fick fram grupperna! HAHA, jag är snabbare än paul i stelge :)
enjoy.

funktionär?

Nästa söndag (25/2) har vi match kl 18:45, klockan 16:45 samma dag har vi funktionering. Finns det två stycken frivilliga som kan ta på sig denna uppgift? om ingen anmäler sig frivilligt så utser jag någon! mohahah

 

Veckans spelare

märt! <3
Veckans spelare: märt!
Vad skulle vi ta oss till utan våran aktiva passare?
Vi kommer nog alla ihåg när vi just hade lärt oss börja spela 6manna volleyboll och vi fick utsedda positioner på en gång, märt blev passare och fick lära sig att man måste ha andra bollen. Oavsett.
Så älskade vi inte den tiden då märta sprang och skrek ; AKTAA!   ?
I did. Hursomhelst här har vi bruden i laget med de starkaste åsikterna, otursnumret och en personlighet som bma fu19 inte klarar sig utan.
Grattis till den stora äran och känn dig älskad! PUSS

en boll kostar ju typ 500 spänn

Marcus Nilsson är skyldig oss en boll.

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=594809 

inbjudan!

fredagen den tionde mars är det dags för våran första lagkväll!

Var? hos sanne, alla är bjudna
Hur? Alla ska klä ut sig till artister, och vi kommer att sjunga singstar och äta gott hela natten lång!
När? tid kommer

Jag har tänkt på att vi har match dagen efter, men inte så fasligt tidigt :)

alla brudar i världens skönaste lag är så bjudna!

siingstar

AF2 Busted!!

Äntligen!
Svaret på våra frågor har nu till viss del blivit svarade då vi fått reda på vem en av AF:arna är, personen som går under pseudoymen "AF2" har blivit busted, det är nämligen Saras mamma! Saras mamma var klantig nog att inte ändra aliaset då hon kommenterade och inlägget hamnade då under Sara! För att säkra fakta har vi även jämfört ip-adresser och de stämmer!

Nu återstår bara frågan, vem är THE "AF", den första?

vi finns överallt

http://www.youtube.com/watch?v=yYyR8YLBB08 

vi är bra..! eller?

YES, idag var det match mot spårvägenD igen och det hela slutade som skönt var med vinst! 3-0 till bromma, och detta innebär också att vi har 3 raka vinster nu!
Nu tycker jag att resten av säsongen ska vara typ såhär?

Lite mystiskt ; Hallen framkallar allergier, förra gången var det märt som fick utslag i hela ansiktet och den här gången fick sanne på armarna. Lovisa sa också att "min näsa kliar"
vad kan detta bero på?

bra jobbat :)