kungälv 07

image329
pimpad bil

På fredags eftermiddagen bar det iväg till Kungälv för historiens fjärde tre kungaslag. Bilresan gick bra, medhavd matsäck förtärdes under resans gång. Stopp blev det två gånger för korvköp och kisspaus (iaf för Malins del). Underhållningen i bussen stod Amanda och sanne för.
Vid cirkus 11 kom vi fram till den fula skolan. Snabbt upptäcker alexandra att hon gjort en "märta" och glömt proppen till sin luftmadrass. Ola ringer då våran räddare i nöden, GRANIS! Som en tapper riddare kommer han lite senare med en ny luftmadrass åt alex! men... snabbt visade det sig att denna luftmadrass hade ett hål.. doh!
Alex spenderade sin första natt på ett golv.
Första dagens första match Halmstad vann vi trots sådär spelande, match två mot solna tog vi även hem. Den sista matchen för dagen var emot ett norskt lag. Trots bra spelande vann de båda set med hårsmån. Detta innebar att vi blev tvåa i våran grupp.
På kvällen gick vi till den sedvanliga pizzerian. På resturangen bekantade vi oss med en överförfriskad herre. Denne man deltog aktivt i våra konversatrioner och ville bjuda oss på varsin öl/cider/vin. synd var det att mostafa såg att vi var minderåriga. Ola däremot var absolut fyrtio!! själv var han född 1977 men blev alltid läggad, trots den begynnande ölmagen.
På kvällen tog vissa det lungt medans andra umgicks med volleybollkisar. Lovis fick skeda med sanne och sara då alexandra beslagtagit lovisas luftmadrass.
På söndagen var det först kvartsfinal mot Vallentuna. Vi förlorade med en hel del poäng. Vi skulle då möta södertälje för 5-8:e placering. Trots en riktigt jämn match tog de hem segern. Matchen om 7-8:e platsen vann vi genom Walk Over av ett norskt lag.
På hem resan visade malin att det går att äta 2 hamburgare á 4st tuggor och att det sedan inte luktar så gott i bussen. Amanda stod även denna gång för underhållning, vem fan hade tagit hennes luftmadrass och sedan inte lagt den på köksgolvet? Kök + golv, hur svårt kan det vara egentligen?


Kommentarer
Postat av: malin

Malin, IG i grammatik och rättstavning? :P

2007-10-29 @ 20:27:02
Postat av: amanda

HAHA eller så var det sovsäck iofs ;d

2007-10-30 @ 10:09:21
Postat av: sanne

älska oss!

2007-10-30 @ 16:34:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback