En helg full av matcher!

Lördagen den 6 oktober 2007 spelade vi den första matchen som Bromma damer C. Och vilken premiär, 3-0 lätt som en plätt, favorit i repris får man väl säga också då vi har en tendens att vinna där borta i Midsommarkransen. Trots en del misstag och kanske inte alltid så fantastiskt spel lyckades vi smasha, peta och serva in bollarna och så var segern vår!

Tyvärr blev det inget av med "Bromma volley goes reklamfilmstjärnor" men hey, man kan inte få allt!



Helgen avslutades med match nummer 2. Efter försenad matchstart körde vi igång och kämpade och krigade som bara den mot Stockholms vingar C (eller ska vi säga en blandning av C och B?). Motståndarna var sega och på i försvar vilket gjorde att våra som vanligt stenhårda spikes och servar inte gav riktigt lika stor utdelning som vi kunde hoppats på. Vi kämpade till sista svettdroppen, Sanne med stukad tumme, med Amanda på passarposition och trötta kroppar. Tyvärr räckte inte vårt slit och vi fick åka med med en 3-0 förlust i babaget.

Dock måste jag säga att vårt spel har utvecklats sjukt mycket, och vår inställning på match också. Hade vi mött sånt här hårt motstånd förra året hade vi inte kämpat som vi gjorde, vi hade låtit dem sätta sina 3x25 poäng och gått hem med benen släpande efter oss, mumlande att volleyboll suger. I söndags svettades vi och jobbade och snackade, vilket vi verkligen borde vara stolta över. Trots en ovan passare får vi in riktigt fina anfall, vi är mer på i försvar än vi varit och stämningen på planen känns också bättre.

Även solen har fläckar grabbar, man kan inte vinna allt, men heja oss, vi är bäst ingen protest.


(Mot Kungälv, och VIDARE!)

Kommentarer
Postat av: malin

dock måste vi sätta våra servar,dåligt med deti söndags..

2007-10-09 @ 10:05:41
Postat av: amanda

vi spelade inte alls så bra vi kan i söndas och vi hade kunnat göra bättre helt enkelt.

2007-10-09 @ 20:12:08
Postat av: sanne

men dom vingarna kommer aldrig kunna flyga efter nästa match mot dom?
Då åker vi!

2007-10-10 @ 17:48:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback