KUNGÄLV 06

Vid halvfyra tiden bar det av till kungälv fredagen den 27 oktober. Det var en trupp som bestod av Marie, Märta, Malin, sanne, sara, hanna, amanda, lovis och alex. Vi åkte till kungälv i sannes minibuss och i olas bil, i båda bilarna var det full fart med ordentligt pump till bla. satisfaction, the egg och cascada. Middagen intogs på donken. Vid halv elva kom vi fram till skolan, och våra misstankar blev bekräftade.. det var fina skolan! Så fort vi kommit in i rummet kopplar amanda in sterion och pumpar satisfaction på högsta volym! alla börjar pumpa med överarmen (utom malin som bangar..). Efter en tillsägelse av kungälvfolket så blir det nattning, dock är vissa mindre glada än andra då de inser att deras luftmadrasser har hål..

Lördagsmorgonen börjar med en ordenlig sovmorgon då matchstarten var sen!
 Första matchen var mot spårvägen21, och vi var nog lite nervösa i första setet för det var ganska jämnt :O Men i andra set tog vi dom som vi brukar!
Efter det var det lite vila och sen skulle vi möta Veddinge, som spelade sin första match, så vi hade ingen aning om hur bra dom var, men ett jämt första set slutade 30-28 till veddinge, sidbyte och i andra set blev resultatet 25-20 till oss!
Lunch efter det och efter ett missförstånd eller nåt fick vi köpa lunchen själva, så vi körde olagligt som fan iväg till maxi och köpte mackor, youghurt och pastasallader och åt i maxi! Där en fågel ville vara med och festa med bromma! (rip, för hen är säkert död nu, stackarn hittade förmodligen inte ut!)
sen åkte vi tillbaks till hallen, spelade en kass match mot jutul som vi vann, och de flesta trodde att vi hade vunnit gruppen, men icke sa nicke! Spårvägen var tvugna att spela jämt mot veddinge! Och vi skulle döma!
Först räknade ola och  johan ut att spåret var tvugna att få 18 poäng i båda seten, och jag (sanne) kan säa att jag trodde inte att de skulle lyckas, men spåret spelade en riktigt bra match, och första set blev.. 25-20 tror jag, så vi pustade ut lite, nu behövde de bara få 15 poäng i andra set, men nervositeten var klart där och själv så satt jag och bläddrade, och jag har aldrig varit så glad att få ge poäng till spårvägen!
Sen sa jag till amanda att springa och hkolla med ola om det var 15 poäng som de var tvugna att få, men det var det inte.. det var 10! Men det kändes som att spårvätgen hade 8 poäng i en evighet! men sen, till sist så fick de sina tio poäng och bromma jublade!
Spårvägen vann dessutom det setet sen! :O
när vi sen skulle åka hem till våran FLASHIGA skola regnade det som tusan! Men vi övertalade busschaffören(cred till lovis) att köra oss lite närmre skolan, men vi sprang genom regnet och vart dyngsura! men det gjorde inget, eftersom att vi hade vunnit gruppen! :D

Så på kvällen var det inga problem med taggningen till att fira! Vi drog till pizzerian som vi brukar äta på och njöt! På pizzerian var det några konstiga göteborgare som typ knackade på dörren när (vem var det.. hanna?) var på toan! var de typ lite dragna eller?
Sen när vi kom hem till skolan igen så var det lite segt, men sen drog vi fram stereon och då var dett BROMMA INDA HOUSE! :D alla kollade på, förmodligen avundsjuka på att vi hade kul och inte de! :)
De små burkarna jack och turbo ville säkert vara med också, men de var lite sura på amanda för att hon sa "Med den mustachen i din ålder?!" men de gillade nog mig; "för dig är jag blatte, baby!"
Sen satte vi oss i mitten och lekte den nya leken "vi äger dig!"
 
Sen var det dags att sova, och hanna säger: "nu är alla bra-less! vi har en slag gemenskap här"
så nu är kungälv: The hoods of the bra-less sisters!

Eftersom att malins madrass gick sönder fick hon sova med misg och märta, men då säger märta; "malin, snälla, du får inte jucka!" så malin säger till mig: "jag juckar på märta och du juckar på mig"
hahaha sjukt! :D

Morgonen därpå fick vi gå upp 20 över 6, men ganska många glömd att ställa om klockan, vaknade på morgonen och fick lite panik, men det var lungan! Vi skyndade oss ganska bra, men fick stressa lite till frukosten och äta ganska fort för att hinna med bussen! Men sen när vi kom till hallen fick vi vänta utanför i en halvtimme! inte så kul! PLus att det var en kråka som typ väntade på att vi skulle dö. (eller hur amanda?)
Men sen kom vi iaf in i hallen och skyndade oss med att värma upp, men efter kanske 45minuters uppvärmning får vi veta att vingåker inte kommer, så vi vann den matychen med 25-0 25-0 kanske lite tråkigt att inte få spela, men som hanna sa: "hellre vinna fult, än förlor räligt" (obs! inte så seriöst!)
Så vi fick vila och äta lite till innan mötet med södertelge, som var väldigt jämnt, vi behövde bara ta ett set för att komma till final, men det gick inte hela vägen, attans, men vi var glada ändå! så glada att vi tackade med en kullerbytta! :D Vi var glada eftersom att vi skulle få sepla brons-match i den stora hallen!

Så mat och uppvärmning, sen var det bronsmatch för bromma. helt otroligt! Och vi tog det! vi vann! glädjetårar och liten böghög, men mest kramar och skratt!
Sen stod Bromma volleyboll fu19 för första gången på prispallen, hukade oss ner och tog emot medaljer. ÄNTLIGEN!

fett lätt-mjölkskvätt!
fett soft-vindsloft!
fett skönt-ljusgrönt!
fett chill-pill pill!

men fortfarande har vi inte lyckats svara på frågan... varför är vi så jävla snygga?











119138-36
119138-34
119138-33
119138-32
119138-41119138-40119138-39

Kommentarer
Postat av: malin

palla att ingen kommenterade detta inlägg!!

2006-11-03 @ 16:58:47
Postat av: märta

palla att du kommenterar detta inlägg genom att skriva det där. det är mer palla

2006-11-03 @ 19:51:12
Postat av: amanda

haha palla att på sista bilden ser alla ut som om inget har hänt.. haha ;d

2006-11-05 @ 13:15:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback