FUNKTIONÄR 23/10

Hej! nu är jag (malin) nyss hemkommen från funktioneringen med märta som ägde rum idag i forsgrenska. Vi tycker båda att det är riktigt dåligt att ingen kunde ställa upp nu när sanne var sjuk, förste dommaren blev lite sur då vi inte hade någon förstedommare tex. Om någon är sjuk så borde man ställa upp.Dessutom var vi lite dåligt förberedda då vi inte visste vad det innebar att vara sekriteriat (typ nätansvariga !?)
 
Matchen var mellan Bromma och Lidingö (äntligen får vi göra upp som är bäst och fiiinast :P) och den blev en 5 setare (zZzZ) där lidingö vann. 2½ timme dessutom.. Medan vi skrev hade vi en man brevid oss som studerade hur man skrev ett protukoll, tydligen skulle han sitta i sekriteriatet matchen efter. Då någon av spelarna gjorde ett misstag sa han "nej!" hela tiden, dessutom bjöd han på godis : ) Han var tränare för Etopien, ett lag med en massa etiopiska tjejer plus 2svenskar, de var nybörjare och hade turen att möta de vallentuna laget som vi mötte för några veckor sedan (undra hur länge den matchen varade..)


Kommentarer
Postat av: amanda

vann etiopierna? :D

2006-10-23 @ 15:08:48
Postat av: Marie

Ja det är såklart dåligt att ingen ställde upp, men jag fick ett sms av sanne på morgonen samma dag och kunde tyvärr inte avboka det jag skulle göra under dagen, det är ju svårt om man inte kan.

2006-10-24 @ 16:11:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback