Ett års dagen av NBN

NYKÖPING BY NIGTH 9 OKTOBER 2005

Den 9 oktober bar det av på träningsläger till Nyköping. Efter en hård dag av träning och godisätande så avslutade vi med en trevlig middag på en pizzeria. But, the nigth was still young och några ur laget var sugna på att känna på Nyköpings uteliv. Då vi inte kunde åka till nyköpings centrum, fick vi helt enkelt flytta nyköpings centrum till oss! Det började då med att vi dansade brat dansen ( höger armen upp i luften och pumpa!!)till Malins mobil (och ringsignalen som nu blivit en kult klassiker SATISFACTION - BENNY BENNASSI) men då vi verkligen ville känna lokalfest stämningen så ansåg vi att det behövdes ta lite bilder och eftersom det oftast är skum på lokalfester så ville vi göra bilderna så verklighetstrogna som möjligt så vi splashade lite vatten på oss i badrummet. Då detta inte gav särskilt stor effekt kom någon på att vi skulle gå in i badrummet allihopa. Sagt och gjort in i badrummet begav vi oss (med kläder och smink på) och märta med duschslangen i högsta hugg. Där inne skapades FU19 historia.. Alla blir nedsprutade, sminket rinner, jeansen blir dyngsura! ut springer vi och posar för kameran som aldrig förr! Ett antal konstiga blickar fick vi även då vi dansade in i andra rummet där de resterande lagmedlemmarna spelade kort.

Den kvällen kommer vi sent att glömma, den fick oss att göra saker som vi inte trodde vi skulle göra. Som att dansa i en ring till ljudet av en mobilsingal, duscha oss blöta och sedan ta heta bilder, bli sprutade i ansiktet med vatten från lovis mun (malin)!

Bilderna kommer lite senare, en utav bilderna "däckad" som visar hanna, marie och märta i en hög lyckades även få folk att undra om "vi inte hade alkohol" på vårat träningsläger, :D
>
NYKÖPING WILL NEVER BE THE SAME AGAIN, NBN05!
119138-14NBN <3



>

Kommentarer
Postat av: Lovisa #2

FÄTT! Det där med vattnet hade jag glömt! :D

2006-10-10 @ 23:14:51
Postat av: Hanna

eller förträngt! :P
men serri det va ju as kul!!

2006-10-11 @ 18:22:54
Postat av: Marie

Vart tog "däckade" bilden vägen?

2006-10-12 @ 17:34:28
Postat av: malin

någon som har bilden däckade?? den är för skön! haha

Postat av: slemmy

JAG HAR DEN!!!! :D jag har alla bilder i en säker litan mapp på min dator ;)
men jag tycker att ni ska lägga upp den där bilden på när jag och sanne "pussas" :) den e fett skön :)

2006-10-28 @ 16:01:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback